Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک سپه از واگذاری 50 هزار میلیارد تومان دارایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه این بانک در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، امروز با حضور وزیر اقتصاد و دارایی مراسم رونمایی از سیستم یکپارچه بانکداری و تحول بانکی بانک سپه برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، آیت‌اله ابراهیمی‌ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای واگذاری تصدی‌ها و اموال بانک‌ها امسال برنامه داریم حدود 50 هزار میلیارد تومان از دارایی‌های بانک و شرکت‌ها و سهام مختلف را واگذار کنیم، این واگذاری‌ها شامل دارایی، زمین، ساختمان و شرکت‌ها است که در سه ماه اول امسال 12 هزار میلیارد تومان دارایی واگذار می‌شود و تا آخر سال این رقم به 50 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در مورد قانون چک گفت: مجموعه‌ای از اقدامات توسط بانک مرکزی در چند ماه گذشته اعلام شده است که این اقدامات آرام آرام در بانک‌ها پیاده‌سازی می‌شود و ما در این زمینه عقب‌ماندگی نداریم.

مدیرعامل بانک سپه در مورد اعطای وام با اعتبارسنجی عنوان کرد: همه مشتریان‌ اعتبارسنجی می‌شوند ممکن است افرادی را بشناسیم ولی سابقه‌ای در اعتبارسنجی نداشته باشند باید این مفاهیم توسعه پیدا کند و وام‌های بدون ضامن رابطه مردم و بانک‌ها را شفاف می‌کند.

ابراهیمی در مورد سیستم یکپارچه بانکداری گفت: سیستم دیجیتالی در کل بانک سپه پیاده شده و همه فرایندها مکانیزه شده‌اند و خدمات به مشتریان در قالب سیستم واحد ارائه می‌شود.

وی افزود: بانک‌های ادغامی قبلاً هر کدام سیستم مستقلی داشتند و اکنون با ایجاد سیستم یکپارچه خدمات به سهولت انجام می‌شود تا مردم به سهولت به این سامانه دسترسی داشته باشند. 

مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: 101 میلیون حساب، در بانک سپه است که نیازمند به نظام یکپارچه داشت. در حال حاضر همه شعب در سراسر کشور با  آرم بانک سپه فعالیت می‌کنند.

ابراهیمی در مورد اعلام اسامی بدهکاران بانکی گفت: بدهکاران کلان بانکی تعداد زیادی نبودند اما اعلام اسامی آنها اثرگذاری خاص خود را داشت این افراد قبال بانک و در قبال جامعه باید پاسخگو باشند البته بعد از اعلام اسامی برخی از بدهکاران مراجعه کرده و در حال مذاکره برای تعیین  تکلیف پرونده‌های خود هستند.

وی در مورد تسهیلات خرد و بدون ضامن عنوان کرد: سال گذشته 35 درصد از وام‌های بدون ضامن در بانک سپه انجام شد و نظام‌هایی تهیه شده است که مردم به سهولت و بدون ضامن به وام‌های خرد دسترسی داشته باشند. در دو ماه امسال هم حجم قابل توجهی وام بدون ضامن و همچنین وام فرزندآوری پرداخت شده است. سال گذشته هم 9800 میلیارد تومان وام ازدواج پرداخت کرده‌ایم.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان بدون ضامن شرکت ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم