Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا فیروز یازرلو دوشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به این که بانک‌های استان در پنج ماه نخست سال جاری ۲۴ هزار و ۸۴۰ فقره پرونده معرفی شده در حوزه پرداخت تسهیلات ازدواج داشتند، بیان کرد: از این تعداد ۱۰ هزار و ۱۳۳ فقره به میزان ۱۳ هزار و ۶۵۵ میلیارد ریال پرداخت شده و ۶ هزار و ۹۸ فقره پرونده در انتظار پرداخت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات خرد به اقشار آسیب‌پذیر یکی از دغدغه‌های اصلی دولت است و در این راستا از ابتدای امسال تا پایان ماه گذشته ۴۶ هزار و ۳۰۹ فقره به مبلغ ۳۶ هزار و ۶۲۴ میلیارد ریال تسهیلات خرد پرداخت شد.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های گلستان گفت: در موضوع کمک به واحدهای خسارت دیده از خشکسالی، حوادث غیرمترقبه، سیل، زلزله، کرونا و امهال تسهیلات، ۱۹ هزار و ۱۵ فقره به مبلغ ۹ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال، در بخش کشاورزی ۳۰ هزار و ۴۰۱ فقره در مجموع ۵۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال، در حمایت از صنعت ۶ هزار و ۶۰۱ فقره به مبلغ بیش از ۴۸ هزار میلیارد و در موضوع حمایت از خدمات، صادرات، واردات و بازرگانی ۵۲ هزار و ۴۹۳ فقره به مبلغ ۵۸ هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردید.

به گفته وی در حوزه ساخت مسکن هزار و ۳۰۳ پروژه در قالب ۱۴ هزار و ۵۰۳ واحد مسکونی به بانک‌ها معرفی شدند که ۴۵۵ پروژه منجر به عقد قرارداد به مبلغ هفت هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال شد.

وی یادآور شد: مجموع مصوبات سفر رییس جمهور به این استان پرداخت پنج هزار و ۴۵۵ فقره پرونده تسهیلاتی به مبلغ ۳۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که از این تعداد سه هزار و ۱۴۰ فقره به مبلغ ۸۳۲ میلیارد ریال پرداخت شد.

افزایش ۵۰ درصدی ارزش دلاری صادرات

مدیرکل گمرکات گلستان هم در این جلسه با اشاره به صادر شدن ۱۴۴ هزار تُن کالا از گمرک این استان به ارزش ۸۵ میلیون دلار از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه گفت: این میزان ارزش دلاری صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد بیشتر شده است.

سیدابراهیم حسینی اظهارداشت: این افزایش در حالی رخ داده که ترکمنستان به عنوان کشور مقصد ویزا برای رانندگان یا مسافران صادر نکرده و صادرات به صورت انتقالی از کامیون ایرانی به کامیون کشور همسایه در نقطه صفر مرزی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: بیشترین کالاهای صادراتی پلی استایلن، پنیر، ید، تخته چئبی، خرما، مفتول، خوراک آماده آبزیان، سازه‌های فلزی و شیرخشک بوده و ترکمنستان با ۸۹ هزار تن بیشترین سهم را داشته و عراق، افغانستان، قزاقستان هم در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر در بازه زمانی در نظر گرفته شده، در حوزه واردات هشت هزار تن کالا به ارزش ۱۵ میلیون دلار و عمده ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه از طریق گمرک گلستان وارد استان شده که از نظر ارزش ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر است.

مدیرکل گمرک گلستان تصریح کرد: در حوزه ترانزیت ریلی نیز ۱۱ هزار تن کالا به ارزش ۳۶ میلیون دلار ترانزیت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته در هر ۲ بخش وزنی و ریالی هر کدام ۳۰۰ درصد افزایش داشت.

انهدام ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کالای سلامت محور

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گلستان هم در این جلسه گفت: در پنج ماه گذشته ۴۸ فقره پرونده برای نگهداری امانی کالاها داشتیم که پس از صدور دادنامه استرداد شد.

محمد ممشلی اظهار داشت: ارزش این کالاها ۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال بود که این عدد در مدت مشابه سال گذشته ۲۸ میلیارد ریال بود.

وی با بیان این که استرداد، انهدام و فروش سرنوشت کالاهایی است که در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد افزود: از ابتدای امسال ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کالای سلامت محور شامل مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی در استان نابود شد.

وی خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال گذشته ارزش مجموع کالاهایی که منهدم شده بیش از پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بود.

ممشلی تاکید کرد: سازمان اموال تملیکی امین اموال دولت و حافظ حقوق مردم بوده و وظیفه داریم کالاهایی که دارای شرایط خاص بوده و در اختیار دولت است را تعیین تکلیف کنیم.

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور تسهیلات بانکی گرگان فرزند آوری وزارت امور اقتصادی و دارایی گمرک جمهوری اسلامی ایران گلستان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اینچه برون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور تسهیلات بانکی گرگان سازمان امور مالیاتی کشور تسهیلات بانکی گرگان فرزند آوری وزارت امور اقتصادی و دارایی گمرک جمهوری اسلامی ایران گلستان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اینچه برون مدت مشابه سال اموال تملیکی میلیارد ریال فقره به مبلغ فقره پرونده میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۱۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری

اشکان ممبینی، کارشناس رسانه با بیان لزوم ارتقای کیفیت تولیدات رسانه ملی برای ترویج فرزندآوری گفت: تسهیلات ویژه‌ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است، ولی بیشتر مردم از آن بی‌اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع‌رسانی از سوی رسانه‌ها و مسئولان انجام شود.

به گزارش ایسنا، له نفل از «راهبرد معاصر»؛ سی ام اردیبهشت سال ۱۳۹۳ و طبق بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاست های کلی جمعیت را به رؤسای قوای سه گانه و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند. با ابلاغ این ۱۴ بند، دستگاه های مختلف موظف به بکارگیری سیاست ها در تدوین برنامه ششم توسعه و اجرای آن شده اند تا چشم انداز رشد جمعیت کشور به همراه کیفیت و سلامت جامعه تضمین شود.

ایشان در سال ۱۴۰۱ در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چاره‌جویی برای نجات کشور از آینده‌ هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروری‌ترین فرائض دانستند و تأکید فرمودند: این سیاستی حیاتی برای آینده‌ بلندمدت کشور عزیز ماست. کاوش‌های صادقانه‌ علمی نشان داده است این سیاست را می‌توان با پرهیز از همه‌ آسیب‌های محتمل یا موهوم پیش برد و آینده‌ کشور را از آن بهره‌مند ساخت. 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیگر فرمایشات خود تصریح کردند: غربی‌ها با افزایش عدد مسلمان‌ها مخالفند، با افزایش عدد ملتی که جوان‌هایش می‌توانند در عرصه ظاهر بشوند و کشور را به اوج برسانند، معلوم است مخالفند. ما نباید کار را به‌گونه‌ای پیش ببریم که مقصود آن‌ها عملی بشود؛ باید به‌گونه‌ای حرکت کنید که مقاصد اسلامی حفظ شود.

اشکان ممبینی، کارشناس رسانه درباره لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم ترین تکالیف مشخص شده از سوی آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، مقام معظم رهبری بر دوش مسئولان است، به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: در مقطعی شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» اثر بالایی در اذهان عمومی گذاشت و اکنون با توجه به اقتضائات و به صدا درآمدن زنگ خطر پیری جمعیت، باید شعار مناسبی جایگزین شود. 

وی شعار «فرزند بیشتر، زندگی شادتر» را به عنوان جایگزین «فرزند کمتر، زندگی بهتر» مطرح کرد و افزود: ضرورت دارد با پیوست های رسانه ای، تبلیغاتی و اجتماعی در راستای نهادینه سازی فرزندآوری در جامعه اقدام کرد. باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مدنظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

کارشناس رسانه با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت تولیدات رسانه ملی برای ترویج فرزندآوری، عنوان کرد: باید ساختارهای فکری جامعه بر مبنای «فرزند بیشتر، زندگی بهتر» و ترویج و ترسیم مزایای زندگی در خانواده های پرجمعیت تغییر یابد. در کنار بسترسازی فرهنگی باید تدابیر لازم برای حمایت های اقتصادی از خانواده های دارای چند فرزند در دستور کار قرار گیرد و روند اجرای مصوبات و قوانین حمایتی نظارت و ارزیابی شود

ممبینی گفت: در دولت سیزدهم تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است، ولی بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی از سوی رسانه ها و مسئولان انجام شود. 

وی تأکید کرد: وزارت ورزش و جوانان در تعامل با بانک مرکزی و نهادهای ذی‌ربط با توجه به اهمیت موضوع نسبت به هماهنگی و صدور مجوز اعطای تسهیلات برای ازدواج و فرزندآوری اقدام کرده است. تسهیل اخذ وام برای تأمین مسکن جوانان نیز طی ابلاغ به بانک ها انجام شده است. 

کارشناس رسانه با بیان اینکه برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته های تشویقی و حمایتی اقدام کنند، عنوان کرد: به نظر می آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه ها به دیدار خانواده های دارای فرزندان چندقلو بروند و با تبلیغات رسانه‌ای لزوم حمایت های لازم از آنها به جامعه منتقل شود. 

ممبینی گفت: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و... در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفت و حتی در ابعاد ملی طرح هایی با قابلیت اجرا ارائه کرد. 

وی افزود: طرح‌هایی همچون راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مدنظر قرار گیرد. در این رابطه شهرداری ها می توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه های مصوب را تقبل کنند.

کارشناس رسانه با بیان نقش سایر ارگان ها در این زمینه تأکید کرد: در قانون وظایف بانک ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو بانک های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را به وسیله مراجع ذی صلاح می طلبد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • قاچاقچی سوخت در امیدیه محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری